dimecres, 26 de desembre del 2012

Regalet del Tió

Ei amics i amigues que llegiu el nostre blog, entre dinars i més dinars, anem actualitzant el nostre blog.
Primer de tot dir-vos que els amics de les arts han tret un nou videoclip. És el de la cançó de El matrimoni Arnolfini, segurament molts dels que llegiu aquest blog, ja l'heu vist, però igualment el recomanem moltissim.

Segon dir-vos que queden només 7 concerts, 7 concerts i s'acaba una gira fantàstica, on hem pogut anar a 4 concerts, i ens en falten 3 més.

Aquí teniu tots el concerts que falten:
2 de febrer de 2012 – Sant Joan Despí – Teatre Mercè Rodoreda
El concert on podreu veure les actuacions dels guanyadors del concurs Amics Versions: Julen G i Ol’ Green. Aquest concert és l’únic que no té entrades encara a la venda. Qui vulgui venir la podrà comprar a partir del gener.
8 de febrer de 2013 – Terrassa – Faktoria d’Arts 
Una vegada més, Els Amics muntarem un sidral a la millor sala de concerts de Catalunya segons els premis ARC. Ciutat amiga, Terrassa és la seu de la mítica entitat Amics de les Arts (ens vam inspirar una mica d’allà). Serà un dels concerts A la Carta. El concert serà a les 23.00 i les entrades anticipades valen 15€ aquí. 
16 de febrer – Manresa – Sala Stroika
La gira Espècies per catalogar va començar a Manresa i per Manresa havia de passar abans d’acabar. Amb moltes ganes d’estrenar-nos a la sala STROIKA. Ah! Aquest també és concert A la Carta. El preu de l’entrada són 15€ aquí.
23 de febrer – Salt – La Mirona
El 23-F ens plantem a Salt per fer l’últim concert de la gira a les sempre acollidores comarques gironines.  Aquest bolo tanca la trilogia dels concerts A la carta. Hora: 23.00. (A les 23 del dia 23! … Ui, ui, ui…) Entrades anticipades aquí a 16€urets.
09 de març – Salou – Teatre Auditori de Salou (TAS)
I abans de despedir la Gira de les Espècies no podíem oblidar-nos de les  terres tarragonines. Hem passat per Valls, pel Camp de Mart i ara serem en concert al Teatre Auditori de Salou. Les entrades disponibles aquí . Preu 30€.
15 de març – Barcelona – Razzmatazz
Concert a una sala mítica de Barcelona. Tota la artilleria. Hits bailongos i confetti. Taló punta, taló punta. Que tremoli Poble Nou (el barri, no la sèrie). Entrades aquí. Apa anem-hi tots.
16 de març – Barcelona – Palau de la Música
Tanquem el cercle. De Palau a Palau. Un any incatalogable. Gràcies a tots els qui quasi ja l’heu omplert quan falten més de tres mesos. Aquí ens diem adéu. Veniu?

I per finalitzar, dir-vos que passeu una Bona entrada d'any. Potser escriurem alguna coseta més abans de l'1 de gener. El que si que tenim molt clar es que tenim una sorpreseta per després de l'1 de gener ...

Bones festes

4 comentaris:

  1. Dons si que havia vist el videoclip, i més de 2 i 3 vegades però no fa mal a ningu veure'l una vegada més, al contrari!! Ens alegra el dia i mata les penes!! Jejeje!
    Aquests 7 samurais seràn moolt grans!! I qui fasi un 7/7 és per fer-li un monument!!
    Oooh! Tindrem una sorpreseta per l'any que ve!!?? Estarem atentes al blog!!
    Bones festes guapes i ens veiem a algun concert! ;)

    Núria Ventura :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Si. Sorpreseta...
      Ja anirem explicant

      Bones festes i ens veiem a algun concert

      Elimina
  2. Hola! He estat pensant i he tingut una idea que, si la gent s'anima, pot ser molt guai, i el vostre bloc pot ser la plataforma ideal per posar-ho en marxa.

    Fa un temps al bloc dels Amics la gent escrivia com els hi havia arribat al cor LA SEVA MÚSICA, o com es relacionava amb ells alguna CANÇÓ, crec que aquest any ho volen repetir, ho varem parlar amb ells i varen dir que sí. Es deia "El meu B&B".

    Però per un altre costat, als fans també ens agrada parlar d'ELLS, de les coses que fan i diuen. Molts tenim històries molt divertides o "xules" (com la del wok de la Carla), especialment els que heu anat a molts concerts i firmes de discos... i el bloc dels Amics no sembla el lloc oportú per explicar-les, no?

    Ja que el vostre bloc es diu "Amigues dels Amics" i que moltes fans el coneixem, podríeu donar un mail i que la gent us enviï anècdotes, després les aneu publicant poc a poc.

    Pot-ser us sembla una tonteria o només em fa ganes a mi (ja que jo visc tan lluny i no tinc moltes amigues amb qui parlar d'els Amics), què penseu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, bon dia. Ens ha encantat la teva idea. Hem pensat de fer-la, tot i que la faríem quan els amics acabin la gira.
      Però farem un post explicant la idea que has tingut, perquè la gent ens vagi enviant les seves Anècdotes. Per tant, si vols començar a escriure l'anècdota ja saps, escriu-la i envia-la a aquest correu (cscada13@gmail.com )

      Elimina